Zaterdag 3 september 2022
18de OVV FietsenmarktWat is een fietsenmarkt?

Eigenlijk heel simpel, wij bemiddelen tussen vraag en aanbod en vragen daarvoor een redelijke vergoeding, die weer ten goede komt aan Scouting Mierlo. U kunt er voor kiezen om een fiets te kopen of te verkopen.

U wilt kopen?

Als u wilt kopen dan komt u gewoon naar het molenplein in Mierlo en kijkt u of er iets voor u bij staat, desgewenst maakt u een proefritje. U betaalt de fiets en hij is uw eigendom. De verkoop start om 10.30 uur en duurt tot 15.30 uur.

U wilt verkopen!

Hoe gaat dat in zijn werk? U kunt vanaf 8.30 uur de fiets(en) brengen die u wilt verkopen. Wij nemen de fiets in, u krijgt van ons een bewijs dat wij de fiets ontvangen hebben en gaan hem voor u proberen te verkopen. Uiterlijk 15.30 uur kijkt u of hij verkocht is. Zo ja, dan krijgt u van ons het bedrag min 15%. Deze 15% van de verkoopprijs is voor de door ons gemaakte kosten. Het overige deel komt ten goede aan scouting Mierlo. Is uw fiets onverhoopt niet verkocht, dan overlegt u het bewijs van inleg en neemt de fiets gewoon weer mee of doneert hem aan het OVV. U hoeft hem alleen maar te brengen en/of op te halen; wij regelen de rest.

Wie bepaalt wat de fiets moet opbrengen?

U bepaalt zelf wat de fiets moet kosten, natuurlijk is een aantrekkelijke prijs gunstiger om de fiets te verkopen, wij kunnen u erin adviseren maar u bepaalt de verkoopprijs.

Kan ik iedere fiets brengen?

Ja, u kunt iedere fiets brengen, alleen wij willen geen vlooienmarkt zijn, dus we gaan alleen fietsen verkopen, die ook verkoopbaar zijn.

Een paar regels tot slot:

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de organisatie via het contactformulier op deze site.